Techniek – Webdevelopment & E-commerce

Met een Content Management Systeem of Digital Experience Platform als basis maken we unieke lead genererende websites en converterende webshops. #DOENWEGEWOON
Samenwerken?

Experience & technologie

Wellicht heb je het wel eens voorbij horen komen. Het motto: “Expand the Experience.“ Één van de motto’s van Adobe. We hebben het niet zelf verzonnen, maar het past perfect bij onze manier van denken en doen. We focussen op datgene wat jou uniek maakt en proberen altijd dat ene extra stapje te zetten om dit om te vertalen naar een online experience.

Op basis van moderne architectuurprincipes en hoogwaardige technologie combineren we techniek en user experience in één online platform. We beginnen bij de basis en voegen functionaliteit toe om de verbinding met je doelgroep verder te versterken.

Webdevelopment

Websites en multichannel experiences die je merkidentiteit stevig neerzetten en contentbeheer snel en flexibel maken voor jouw mensen. Met een Content Management Systeem of Digital Experience Platform als basis maken we unieke lead genererende websites.

Onze experts zijn de ervaren duizendpoten die jij zoekt bij de ontwikkeling van jouw website of webshop. Mooie visuele front-end applicaties met op de achtergrond een sterk en eenvoudig beheersbare CMS. Al onze platformen ontwikkelen we zelf via het OTAP principe, zodat je kunt blijven doorontwikkelen zonder impact op de productieomgeving.

Contact opnemen >

Let us be creative.

Durf Anders Te Zijn

Wij denken buiten het kader

Logo van Hollt

Dé techniek om op te vallen

E-commerce (B2C & B2B)

E-commerce gaat verder dan een mooi design en een makkelijk te beheren CMS. Het gaat over de juiste vertaling van alles wat te maken heeft met jouw merkbeleving, doelgroepen, producten, voorraadbeheer en levertijden. Het allerbelangrijkst is dat jij je klanten begrijpt. Jou begeleiden en het realiseren van een inspirerende e-commerce omgeving is onze specialiteit.

Inmiddels kun je als consument bijna alles online kopen. Dit vinden we niet meer dan normaal en consumenten stellen hoge eisen. Een B2B webshop of B2B e-commerce platform enkele was jaren nog een luxe. Tegenwoordig is een B2B shop nodig om voorop te blijven lopen in de markt. Merken, fabrikanten en groothandelaren ervaren het inmiddels allemaal: klanten verwachten dat ze eenvoudig online kunnen bestellen. We blijven het herhalen. B2B klanten zijn ook consumenten en de online ervaring in B2C shops heeft een directe impact op de verwachtingen van een klant op een B2B webshop. We zien deze twee werelden steeds meer richting elkaar bewegen en dit vraagt om specialisme op beide gebieden.

Gecertificeerde specialisten

Op zoek naar een (e-commerce) specialist die jouw organisatie helpt met het vormgeven van een succesvolle digitale (e-commerce) strategie? HOLLT on, we’ve got your back! Een strategie gericht op een grote bereik, meer website verkeer en online verkopen. Iemand die het beste uit jouw budget voor doorontwikkeling haalt en adviseert over de mogelijkheden binnen jouw digitale landschap. Wij geloven in directe communicatie, kennisdeling en korte lijntjes. We zitten dan ook het liefst bij jou op kantoor om jouw organisatie een boost te geven en zoveel mogelijk kennis te delen.

Een specialist spreken >

De juiste partner

Het kiezen van de juiste partner bepaalt in grote mate je online succes. Je gaat samen een avontuur aan om te werken aan je ambities. Wat verwacht je bijvoorbeeld van de communicatie en samenwerking met je partner als het gaat om het digitale succes van jouw bedrijf? Een goed gevoel, een klik en open communicatie zijn wat ons betreft hét uitgangspunt voor een fijne samenwerking. Hier kom je alleen achter door elkaar echt te leren kennen en daarom komen wij graag langs om te kijken of het klikt!

BINNENKORT EVEN PRATEN?