OVER HOLLT. Jouw Creative
Digital Agency uit Rotterdam.

Dé techniek om op te vallen.
Contact opnemen >

DIGITAAL VERRASSEN & INSPIREREN

Wij zijn hét digitaal creatieve bureau uit Rotterdam. Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde professionals die zich richten op de ontwikkeling van innovatieve online oplossingen. Onze missie is om bedrijven te helpen bij het realiseren van hun online ambities door middel van gebruiksvriendelijke en creatieve technische oplossingen. Wij weten waar we goed in zijn:  Digitale verrassingen, ontstaan vanuit een creatief brein. En dat is wat we het liefste doen.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van (UX-)Design, (Online/Digital) Marketing en Technologie (Development). Samen werken zij continu aan het opzetten en doorontwikkelen van unieke digitale omgevingen die op je gevoel inspelen en blijven hangen. Voor consumenten (B2C en D2C) en zakelijke klanten (B2B).

Openheid, transparantie en kennisdeling

We geloven in een data-gedreven aanpak voor het ontwikkelen van digitale producten en diensten. Onze strategieën en creatieve oplossingen zijn gebaseerd op concrete informatie over de doelgroep, de markt en de concurrentie. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten effectieve en schaalbare online oplossingen te bieden die bijdragen aan hun groei en succes.

Onze werkwijze is altijd open, transparant en betrokken. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun verwachtingen overtreffen. Onze projecten worden altijd uitgevoerd volgens een beproefde aanpak, waarbij we continu beoordelen en aanpassen om ervoor te zorgen dat we altijd op koers zijn.

Bovendien geloven wij in de kracht van samenwerken en delen van kennis. Daarom werken we samen met andere toonaangevende bedrijven en experts uit de industrie om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en Best Practices in onze branche. Dit stelt ons in staat om de beste service te bieden en de laatste kennis te delen met onze klanten partners.

Naar onze blogs >

Samen in digitaal.

Voor ieder facet een gespecialiseerd team vol creativiteit. En zo helpen we jouw organisatie digitaal te accelereren. Hoe we dat doen? Samen. Geen individuele projecten, maar langdurige duurzame samenwerkingen. We verbinden samen mensen aan jouw organisatie. Zodat digitale groei geen eendagsvlieg is, maar een kernwaarde binnen jouw organisatie.

Een expert spreken >

Let us be creative.

Durf Anders Te Zijn

Wij denken buiten het kader

Logo van Hollt

Dé techniek om op te vallen

Hét website ontwerp bedrijf voor jouw organisatie

Als ondernemer begrijp je het belang van een sterke online aanwezigheid. Een goed ontworpen website is tegenwoordig essentieel voor het succes van elk bedrijf, ongeacht de omvang of branche. Maar waar vind je een ervaren en betrouwbaar website ontwerp bedrijf (Digital Agency) dat aan jouw specifieke behoeften kan voldoen? Wij van HOLLT staan klaar om jouw duurzame partner te worden in het ontwerpen en ontwikkelen van jouw ideale website. Of je nu een starter, ZZP’er, MKB-bedrijf of grootzakelijk bedrijf bent. Samen tillen wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Tell me more >

Onze HOLLT kernwaarden

Online accelereren en innoveren. Hoe we dat doen? Samen. Onze techheads en creatievelingen hebben 10+ jaar ervaring bij de bekendste en mooiste bedrijven van Nederland. We hebben ambitie, energie en leveren resultaat! Het verschil maken drijft ons. Elke dag weer op jacht naar succes!
WAARDERING MOET JE VERDIENEN
Wij doen er alles aan om waardering van onze klanten te krijgen en te behouden, ons doel? Een duurzame relatie met al onze klanten.
RESULTAATGEDREVEN
Voor wat hoort wat. Dat is logisch! Daarom zorgen wij dat jouw investering in Hollt het waard is.
TRANSPARANT EN EERLIJK
Geen onduidelijke facturen of uurtarieven. Van ons mag je alles weten. Verrassingen bewaren we voor je verjaardag.
SNEL, SLIM & NUCHTER
Korte lijntjes, efficiënt werken en een nuchtere Rotterdamse mindset. Geen blabla maar een heldere strategische aanpak voor jouw doel.

BINNENKORT EVEN PRATEN?