Digital Marketing

Digital marketing is meer dan alleen online marketing. Het is het totaal van je marketing via digitale kanalen. Van strategie tot uitvoer. #DOENWEGEWOON
Samenwerken?

Digital marketing

Digital marketing is het totaal van je online- en interactieve kanalen. Het gaat een stap verder dan Online marketing, wat een onderdeel is van digital marketing. Het doel? Een dialoog te onderhouden met je bezoekers, leads en uiteindelijke klanten. Er zijn een groot aantal digitale marketing kanalen en concepten waarmee je bezoekers converteert tot klanten. En dan niet zomaar klanten, maar loyale klanten.

Direct naar:

Een specialist spreken >

Online adverteren

Met online adverteren ben en blijf je altijd top of mind bij jouw doelgroep. Bereik op de momenten dat het ertoe doet, met een boodschap die jij wil vertellen. Of het nu gaat om social media advertising, Google Ads, display advertising of een combinatie van deze kanalen. Wij helpen je met het opzetten van ‘next level’ digital online advertising.

Google Ads

Wil je meer websitebezoekers? Google is de meest gebruikte zoekmachine en ontvangt dagelijks 3,5 miljard zoekopdrachten. Grote kans dus da je deze bezoekers hier kunt vinden. Daarnaast bestaat het Google Ads platform al bijna twintig jaar, waardoor het een zekere mate van anciënniteit heeft op het gebied van betaalde advertenties. Met Google Ads (voorheen Google AdWords) kan het allemaal. Bereik met deze manier van zoekmachine adverteren jouw doelgroep op het moment dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt. En dat kan op verschillende manieren: met search advertenties, toffe grafische ads in het Google Display Network (GDN), conversieverhogende Shopping-advertenties of inspirerende YouTube-videoadvertenties. Benieuwd hoe onze specialisten het meeste uit jouw budget halen?

Social advertising

Vrijwel iedereen is tegenwoordig actief op social media en gemiddeld besteden we 2,5 uur van onze dag aan social media. Dit betekent dat miljoenen mensen dagelijks te bereiken zijn via de populaire social media platformen. Combineer dat grote bereik met het feit dat je op social media goed kunt targeten, oftewel: je doelgroep zeer specifiek kunt selecteren. Begin je al net zo enthousiast te worden over social media advertising als wij? Social advertising is volgens ons onmisbaar binnen jouw online marketing strategie. De perfecte manier om gericht jouw doelgroep te targeten.

Copywriting

Jij bent een echte ondernemer met passie én een visie. Een prachtig product, een intrigerende oplossing of een innovatief inzicht: jij hebt een one-of-a-kind verhaal die je met de wereld moet delen. Maar kun jij dat verhaal ook daadwerkelijk in woorden gieten?

Copywriting is niet zomaar het schrijven van teksten. Bij copywriting gaat het altijd om het doel achter de teksten, die de lezer moet aanzetten tot een actie. Dit kan het kopen zijn van een product, maar ook het bezoeken van een webpagina. En dit doe je niet alleen als mensen je website bezoeken. Veel mensen vinden hun informatie via zoekmachines als Google. Daarom is het erg belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan zoekmachine optimalisatie. Deze teksten moeten kort maar krachtig zijn, en de potentiële bezoeker aanzetten tot actie, in dit geval op een link klikken. Daarmee zijn er veel soorten commerciële teksten, van één woord tot aan lange pagina’s met tekst. Kun jij iemand overtuigen in twee zinnen? Of toch maar een professionele copywriter inhuren?

Overtuig ons in 2 zinnen >

Tring tring, 1996 belde!

Welkom terug. Zie jij dit online nog wel eens voorbij komen? We worden er duizelig van als we deze oproep online tegenkomen. Tring Tring, 1996 belde en wil zijn campagne terug! Als je fans van je merk wilt creëren en continu top of mind wilt blijven, heb je een campagne nodig die mensen inspireert. Een campagne die mensen onthouden en waar ze over willen praten met vrienden en familie.

Worden jouw merk, campagnes en producten besproken in de verjaardag kringgesprekken? Of gaat het vooral over producten, diensten en leuke campagnes van anderen? Met een goede campagne breng je het juiste gevoel over en wordt je vanzelf onderwerp van gesprek. En… dat blijkt een stuk minder makkelijk te zijn dan gedacht. Door creativiteit te combineren met moderne vormgeving en een plan de campagne, bedenken wij dé strategie die past bij jouw merk en target audience. We bepalen de juiste kanalen om je doelgroep te bereiken en ontwikkelen alle benodigde creative assets. Kijk jij al uit naar de volgende verjaardag?

Let us be creative.

Durf Anders Te Zijn

Wij denken buiten het kader

Logo van Hollt

Dé techniek om op te vallen

Expert review & Strategie

Of je nu net start met online marketing of al jaren actief bent. Het is verstandig om eens in de zoveel tijd je website eens goed door te laten lichten. Besteed je je tijd en budget wel aan de juiste dingen? Middels een expert review analyseren onze experts je website / webshop of campagnes en geven we direct inzicht in optimalisaties en de verwachtte impact.

Krijg snel helder waar je kansen liggen en wat er moet gebeuren om duurzaam te groeien. Pak direct laaghangend fruit aan en vorm je strategie voor het doorvoeren van structurele aanpassingen voor de langere termijn. We geven je direct een indicatie van de kosten zodat je op basis van een totaaloverzicht kunt beslissen waar je in gaat investeren. Wanneer wij bevinden dat ergens meer onderzoek naar verricht dient te worden, dan nemen wij dit op in het rapport. Uiteindelijk leveren wij een rapport dat als sturend gehanteerd kan worden. Het ideale uitgangspunt voor toekomstige optimalisaties.

Optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO)

Je website of webshop staat bovenaan in Google en je hebt voldoende bezoekers. Maar toch blijft de conversie achter. De oplossing? Conversieoptimalisatie! Door middel van uitgebreide analyses en A/B testen optimaliseren we de online omgeving voor jouw klanten, zodat ze beter converteren. Een vliegende start maken? Laat onze conversiespecialisten een expert analyse uitvoeren!

Search Engine Optimization (SEO)

93% van alle online ervaringen begint bij een zoekmachine. Goede vindbaarheid leidt tot méér verkeer, méér autoriteit en méér conversies. Maar hoe kom je bovenaan de eerste pagina tussen al die aanbieders? Daar helpen wij je bij. Resultaat: elke maand meer relevant verkeer naar je website of webshop.

Samenwerken?

Analytics & tracking

Een data gedreven aanpak

Online succes behaal je alleen als je je klanten leert kennen. Wij zorgen ervoor dat je via Google Analytics inzicht krijgt in belangrijke kenmerken als geografie en de bewegingen van de gebruikers van jouw site of e-commerce platform. Meten is weten! Door het verkrijgen van inzicht in uw gebruikers weet je niet alleen wie je gebruikers zijn, maar ook hoe je platform geoptimaliseerd kan worden om jouw businessdoelstellingen te behalen. Niet meer sturen op een onderbuikgevoel. Kies voor een datagedreven aanpak!

BINNENKORT EVEN PRATEN?