WAT WE DOEN

Van webdevelopment, tot e-commerce, tot design en digital marketing. Wij hebben de benodigde specialismen voor ieder onderdeel van de online journey. Zo helpen we jouw organisatie niet alleen digitaal te accelereren, maar gaan we samen voor online succes. Met creativiteit & data verbinden we mensen aan jouw merkbeleving, gekoppeld aan het beste van wat technologie te bieden heeft. We gaan voor digitale groei die geen eendagsvlieg is, maar een duurzaam onderdeel van jouw organisatie.

DESIGN

FOUNDATION & DESIGN

We kunnen direct beginnen met bouwen, maar dat doen we natuurlijk niet. We begeleiden je in de Foundation fase van begin tot eind in het proces om de juiste keuzes te maken. Alleen zo kun je duurzaam digitaal groeien. In de Foundation & design fase ontdekken we samen waar de kansen en uitdagingen liggen. We adviseren je over hoe je de verschillende digitale diensten het beste kunt inzetten. Design nodig? Geen probleem, onze designer zit voor je klaar.

BRANDING EN CONCEPTEN

De branding & huisstijl van een organisatie is meer dan alleen mooie kleuren. Het is dé manier om te bepalen hoe jouw doelgroep je organisatie onder ogen krijgt. Welke idealen wil je uitstralen? Welk gevoel wil je oproepen? Hoe presenteer je jouw organisatie of merk naar buiten toe? Onze designers vormen aan de hand van de gekozen strategie een unieke branding. Van brand stories en wireframes tot visueel ontwerp. We verbinden bezoekers aan je merk.

UX/UI DESIGN

Trek de aandacht met zowel een functioneel als visueel aantrekkelijk ontwerp. Creëer een design dat past bij je merk: zo trek je klanten aan en verhoog je loyaliteit. Onze designers streven naar het creëren van aantrekkelijke, efficiënte en intuïtieve brandervaringen binnen de digital customer journey, voor de beste interactie met jouw doelgroep.

Design & Branding >

TECHNIEK

DE NIEUWSTE TECHNIEK & ANALYTICS

Hebben we het over techniek? Dan combineren we een pragmatische webdevelopment aanpak met de kennis van software engineering en de nieuwste technieken. We maken gebruik van de meest gebruiksvriendelijke en beste Enterprise platformen die elk hun specifieke rol vervullen binnen het digitale landschap (totale IT infrastructuur) van onze klanten. Benieuwd hoe jouw klanten en gebruikers het platform ervaren? Door je analytics goed in te richten, meten we alles direct goed door! Voorbeelden van technieken waarmee wij werken zijn WordPress, Javascrip, Typescript, PHP, Google Tag Manager, Lottie animations en Google Analytics 4.

E-COMMERCE

E-commerce gaat verder dan een mooi design en een makkelijk te beheren CMS. Het gaat over de juiste vertaling van alles wat te maken heeft met jouw merkbeleving, doelgroepen, producten, voorraadbeheer en levertijden. Het allerbelangrijkst is dat jij je klanten begrijpt. Jou begeleiden en het realiseren van een inspirerende e-commerce omgeving is onze specialiteit.

WEB DEVELOPMENT

Onze experts zijn de ervaren duizendpoten die jij zoekt bij de ontwikkeling van jouw website of webshop. Mooie visuele front-end applicaties met op de achtergrond een sterk en eenvoudig beheerbaar content management systeem. Al onze platformen ontwikkelen we zelf via het OTAP principe, zodat je kunt blijven doorontwikkelen zonder impact op de productieomgeving.

Meer techniek >

DIGITAL MARKETING

CREATIEVE ONLINE CAMPAGNES

Worden jouw campagnes en producten niet besproken in de verjaardag kringgesprekken? Dan slaat je campagne niet genoeg aan en is het tijd voor een echt goede campagne! Door creatieve strategieën te combineren met moderne vormgeving en slimme digitale producten, bedenken wij dé campagnestrategie die past bij jouw doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we alle creative assets die je campagne nodig heeft om succesvol te zijn. Tot op de volgende verjaardag!

ONLINE ADVERTISING

Met online adverteren ben en blijf je altijd top of mind bij jouw doelgroep. Bereik op de momenten dat het ertoe doet, met een boodschap die jij wil vertellen. Of het nu gaat om social media advertising, Google Ads of display advertising. Wij helpen je met ‘next level’ digital advertising.

SOCIAL ADVERTISING

Vrijwel iedereen is tegenwoordig actief op social media. Dit betekent dat miljoenen mensen dagelijks te bereiken zijn via de populaire social media platformen. Social advertising is dan ook onmisbaar binnen jouw online marketing strategie. De perfecte manier om gericht jouw doelgroep te targeten.

Meer Digital Marketing >

OPTIMALISATIE & DATA

ANALYTICS & TRACKING

Écht weten wat je op je online platform gebeurd begint met het doormeten van de juiste datapunten en het zichtbaar maken van deze data in je rapportages. Waar begint de customer journey? Welke online reis legt iemand af? En… In welk segment valt een website bezoeker? Wij zijn specialist in tracking en data-gedreven. Neem geen beslissingen op basis van een onderbuikgevoel. Wij kiezen voor een datagedreven aanpak!

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Conversieoptimalisatie is erop gericht meer te halen uit de bezoekers die zich al op je website / webshop bevinden. Meer conversies met hetzelfde aantal bezoekers door het platform aan te passen op basis van je doelgroep en optimaal in te richten. Op basis van analyses, data en A/B tests ontdekken we wat goed werkt en wat niet. Zo kunnen we de gebruikerservaring steeds verder optimaliseren. Twijfel je of conversieoptimalisatie geschikt is voor jouw website? Neem vrijblijvend contact op om jouw vraag te bespreken.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Ben je klaar om gevonden te worden zodra iemand jouw merknaam of producten zoekt in Google? SEO is een stuk lastiger dan vaak wordt gedacht. Teksten schrijven is één ding, maar hoe staat het ervoor met jouw technische SEO? Om echt goed te scoren in Google en hoger te ranken dan je concurrenten moeten we verder kijken dan simpele SEO trucs. Resultaat: elke maand meer relevant verkeer naar je website of webshop.

EXPERT REVIEW & STRATEGIE

Bepaal een duidelijke strategie of krijg snel helder waar je kansen liggen middels een expert review. Middels een expert review heb je direct helder waar de verbeterpunten liggen voor jouw website en weet je wat er moet gebeuren om duurzaam te groeien. Krijg inzicht in laaghangend fruit en de structurele aanpassingen voor de langere termijn. We geven je direct een indicatie van de kosten zodat je op basis van een totaaloverzicht kunt beslissen waar je in gaat investeren.

Meer Digital Marketing >

BINNENKORT EVEN PRATEN?